Korištenje kolačića (cookies)

 

Na našoj web stranici koristimo tzv. ‘kolačiće’. To su mali tekstualni dokumenti koji se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i mjesta na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Te se informacije koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija, pomažu u osiguravanju ispravnog funkcioniranja web stranice te ju čine sigurnijom za korištenje.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće u svrhu osiguravanja ispravnog funkcioniranja web stranice, razumijevanja načina na koji funkcionira web stranica, načina na koji posjetitelji komuniciraju s web stranicom, pružanja informacija relevantnih za posjetitelje web stranice te optimiziranja korisničkog iskustva posjetitelja web stranice, kao i kolačiće koji pohranjuju podatke o količini posjeta web stranice, posjećenim mjestima na stranici, izvorima posjete i slično, a u cilju analiziranja, boljeg razumijevanja te optimiziranja web stranice.

Nemamo pristup niti kontrolu nad kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana, a koji se mogu nalaziti na našoj web stranici.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.