Dobrodošli u Greenovation!

 

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje web stranice www.greenovation.hr (u daljnjem tekstu „web stranica”) čiji je vlasnik Greenovation, obrt za proizvodnju i usluge (u daljnjem tekstu „Obrt Greenovation”), vl. Srđan Stojimirović, Glavna ulica 4, Brtonigla, OIB: 68156503900. U sklopu web stranice je i internetska trgovina putem koje je posjetiteljima omogućena kupnja proizvoda isključivo vlastite proizvodnje.
Pristupanjem ovoj web stranici prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti web stranicu ako ne pristajete prihvatiti sve odredbe i uvjete navedene na ovoj stranici. U slučaju nepostupanja u skladu s ovom odredbom Uvjeta sami snosite odgovornost za moguće posljedice.
Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” se odnosi na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu je s odredbama i uvjetima tvrtke. “Obrt”, “Mi”, “Naši” i “Nas”, odnosi se na našu tvrtku. “Strana”, “Stranke” ili “Mi” odnosi se i na Klijenta i na nas same. Svi uvjeti odnose se na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnog za poduzimanje procesa pružanja naših usluga Klijentu na najprikladniji način u izričitu svrhu zadovoljenja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga, u skladu s važećem zakonu Republike Hrvatske. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i/ili on/ona ili oni, smatraju se zamjenjivim i stoga se odnose na isto.

 

Kolačići

 

Koristimo kolačiće. Pristupanjem web stranici www.greenovation.hr pristali ste na korištenje kolačića u skladu s Politikom privatnosti Obrta Greenovation.
Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili dohvaćanje podataka o korisniku za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja te kako bi olakšala ljudima koji posjećuju našu web stranicu njezino korištenje. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

 

Licenca

 

Osim ako nije drugačije navedeno, Obrt Greenovation i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal objavljen na web stranici www.greenovation.hr. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete ih koristiti za svoju osobnu upotrebu podložno ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.

 

Nije dozvoljeno:

 

∞ Ponovno objavljivati materijal objavljen na web stranici
∞ Prodavati, iznajmljivati ili podlicencirati materijale objavljen na web stranici
∞ Reproducirati, umnožavati ili kopirati materijale objavljen na web stranici
∞ Redistribuirati sadržaj objavljen na web stranici

 

Ovaj Ugovor počinje u trenutku korištenja web stranice www.greenovation.hr.
Pojedini dijelovi ove web stranice pružaju mogućnost korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije u određenim područjima web stranice. Obrt Greenovation ne filtrira, uređuje, objavljuje niti pregledava komentare prije njihovog objavljivanja na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Obrta Greenovation, njegovih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj je to dopušteno važećim zakonima, Obrt Greenovation neće biti odgovoran za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili izgled komentara na ovoj web stranici.
Obrt Greenovation zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti oni koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta.

 

Ovime jamčite i potvrđujete da:

 

∞ Imate pravo objavljivati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
∞ Komentari ne zadiru u bilo koje pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
∞ Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja zadiranje u privatnost;
∞ Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja kao ni za predstavljanje komercijalnih ili nezakonitih aktivnosti.
Ovime Obrtu Greenovation dajete neisključivu licencu za korištenje, reproduciranje, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili medijima.

 

Hiperveza na naš sadržaj

 

Sljedeće organizacije mogu se povezivati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 

∞ Vladine agencije;
∞ Tražilice;
∞ Novinske organizacije;
∞ Distributeri online imenika;
∞ Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu.

 

Te se organizacije mogu povezivati na našu početnu stranicu, na publikacije ili na druge informacije s web stranice sve dok poveznica: (a) nije ni na koji način varljiva; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezane strane i njenih proizvoda i/ili usluge; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

 

iFrames

 

Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualni prikaz ili izgled naše web stranice.

 

Vaša privatnost

 

Molimo pročitajte Pravila o privatnosti.

 

Pridržavanje prava

 

Zadržavamo pravo zahtijevati da uklonite sve veze ili bilo koju određenu poveznicu na našu web stranicu. Odobravate da na zahtjev odmah uklonite sve poveznice na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmijeniti ove uvjete i odredbe i njihovu politiku povezivanja u bilo kojem trenutku. Kontinuiranim povezivanjem na našu web stranicu pristajete na obvezu i pridržavanje ovih uvjeta povezivanja.

 

Uklanjanje poveznica s naše web stranice

 

Ako pronađete bilo koju poveznicu na našoj web stranici koja je iz bilo kojeg razloga uvredljiva, slobodno nas kontaktirajte i obavijestite nas u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje poveznica, ali nismo vam dužni odgovoriti izravno.
Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.

 

Odricanje

 

U maksimalnoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti neće:

 

∞ ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu;
∞ ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno lažno predstavljanje;
∞ ograničiti bilo koju našu ili vašu odgovornost na bilo koji način koji nije dopušten primjenjivim zakonom; ili
∞ isključiti sve naše ili vaše obveze koje ne mogu biti isključene prema primjenjivom zakonu.

 

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravljaju svim obvezama koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, zbog delikta i zbog kršenja zakonske obveze. Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.